Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez hírek

2012.04.20

Selena Gomez sajátos étkezése

Selena Gomez nagyjából az egyetlen olyan Disney-sztár, akit mindenki tényleg, őszintén szeret: még a NEON is, hisz’ kedves, értelmes, segítőkész, két lábbal jár a földön és gyakran jótékonykodik. De azért lássuk be: neki is vannak furcsa dolgai.

selena gomez 280909

Legutóbb például arról beszélt Conan O’ Brien tévé-showjában (egész konkrétan szerda este történt mindez), hogy bizony ő olyan lokálpatrióta, aki a mai napig ragaszkodik a texasi szokásokhoz: imád uborkát zabálni pattogatott kukoricával. Sajátos kombó, ugye? No, Selena Gomez bizony így szereti. Conan O’ Briennek legalábbis azt mondta, ez az, amit a legjobban hiányol Hollywoodban: az uborkás kukit… no, ez az akár a Páros rovatunkba is beleférne..!

Selena felnyitja az emberek szemét

Selena Gomezt szeretjük. Méghozzá azért, mert meztelen és/vagy csücsörítős képek helyett, amikor éppen nincs képernyőn, jótékonysággal hívja fel magára a figyelmet.

 

selena-gomez

 

Az UNICEF legfiatalabb nagykövete mostanában Afrikában járt,azon belül is Ghánában.

A fiatal Disney sztár abban bízik,hogy az év végéig nem kevesebb,mint 1 millió dollárt tud összegyűjteni az alapítvány számára,és jó úton is halad célja felé.

"Találkozhattam tinikkel,gyerekekkel,családokkal.Ez egy olyan élmény volt,ami megváltoztatta az életemet,és felnyitotta a szememet."

"Megtiszteltetésnek érzem,hogy a gyerekek figyelnek rám,és elgondolkoznak a dolgokon,amit teszek.Az utam során sokan megkérdezték,hogy merre van Ghána,aztán rákerestek a Google-ban.És most,csak azért,mert én ott voltam,tudják,merre keressék.Hihetetlen."

Selena Gomez a Teen Vouge's Party-n

A Teen Vogue's Young Hollywood Partyra a kamaszok körében éppen legkedveltebb fiatal sztárokat szokták meghívni, idén Taylor Lautner volt a fő műsorszám, hiszen őt érte az óriási megtiszteltetés, hogy a tinimagazin címlapján pózolhat. Arra azonban továbbra sem derült fény, járnak-e Selena Gomezzel, pedig ez állítólag nagyon izgat mindenkit. Megjelent azért az átlagéletkorhoz képest nagy öregnek számító Kelly Osbourne és Vogue-kompatibilis modellbarátja is, és a PR-szakembereket megszégyenítő nyilatkozatok mellett a stílusra is mindenki kínosan ügyelt.

Az amerikai Teen Vogue [1] magazin pénteken hetedszer rendezte meg éves gáláját, amire általában a legnépszerűbb fiatal celebeket hívják meg, ők pedig tudják a dolgukat és próbálnak minél stílusosabban felöltözni, hiszen erről szól az este (meg persze arról, hogy ki éppen kivel kavar). Ezúttal a High School Musical és az Alkonyat című filmek, valamint a 90210 című tévésorozat szereplői voltak a legillusztrisabb vendégek – írja az Examiner.

Az esemény komolyságát és súlyát mi sem bizonyítja jobban, mint azt, hogy Perez Hilton celebbloger megkérte egyik pártfogoltját, La Coachát , hogy készítsen minél cikibb interjúkat a feltörekvő ifjakkal, akikről még nem tudni, hogy kiállják-e az idők próbáját, de nyilatkozni már tudnak úgy, mint Mariah Carey vagy Jessica Simpson.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Q0Y8FDxrjHk&feature=player_embedded

A legtöbb külföldi forrás az Alkonyat Jacob Black [2]je, azaz Taylor Lautner jelenlétét emelte ki, hiszen ő szerepel a magazin legújabb számának címlapján. Állítólagos barátnője, Selena Gomez szerint a 17 éves színész nagyon megtisztelőnek tartja, hogy övé a címlap, és ezt, mármint hogy mennyire örül, maga Lautner is megerősítette. Gomez a RadarOnline riporterével egyúttal azt is megvitatta, hogy a keleti harcművészetekben jártas fiatalember mennyire nagyon jól néz [3] ki a fotón. Hiába, nyilatkozni tudni kell, a kor önmagában nem mentség. Az viszont továbbra sem derült ki egyértelműen, most akkor jár-e vagy sem Lautner és Gomez, és ez komoly csalódást okozott több, az eseményről tudósító lap számára.

Az ifjú hollywoodi sztárok azonban nem csak a minden PR-os szívét megdobogtató okosságokkal próbálnak olyanok lenni, mint a nagyok, hanem szigorúan követik a divatot is. Nagyon sokan fekete ruhában és öltönyben jelentek meg, mert már mindenki biztosan tudja, hogy a fekete a jelenlegi és az elkövetkezendő szezon egyik legfelkapottabb színe [4]. Várhatóan az őket követő kamaszok tízezrei dobják most majd sutba a színes holmikat.

Természetesen nemcsak a tinédzserek legújabb kedvencei jelentek meg a MILK Studióban megrendezett eseményen, hanem egy-két öreg róka is tiszteletét tette. Mint például Kelly Osbourne, aki valószínűleg annak köszönheti a meghívást, hogy jelenleg épp a Szombat Esti Láz című celeb-táncverseny külhoni eredetijében, a Strictly Come Dancingben ropja, amitől pár hét alatt négy méretet fogyott is. Ozzy Osbourne jelenleg épp szőke lánya természetesen szintén szőke barátját, Luke Worrallt is magával hozta. A pár már több mint egy éve jár jegyben, de egyelőre nem kívánnak összeházasodni. Ha meg mégis, akkor se nagyon akarnak foglalkozni a témával, de Sharon Osbourne úgyis boldogan megszervezi nekik. „Engem nem nagyon érdekel ez a téma, de az anyám imádja az ilyen feladatokat. Számomra nem a rongyrázásról szól az esküvő. Én egy visszafogott ceremóniát szeretnék, ahova csak a családom és barátaim hivatalosak. Máskülönben majd azon kell problémáznom, hogy ha meghívom ezt az embert, akkor meg kell hívnom azt az illetőt, és így tovább. Ha viszont az édesanyám szervezi meg, akkor biztosan ez lesz a legnagyobb durranás” – nyilatkozta Kelly Osbourne, aki állítása szerint régebben nem szívesen mutatta ki pasijai iránti vonzalmát nyilvánosan, de már nem ilyen szégyenlős: "Mióta Luke-kal vagyok, ez nem érdekel" - vallotta be a ShowBizSpy-nak.

 

 

Selena Gomez nagykövet lett

És nem is akármilyen! Jelenleg ő az UNICEF legfiatalabb nagykövete. A 17 éves színész-énekesnő pedig már bele is vetette magát a feladatokba.

A világ legnagyobb gyermekvédelmi szervezete az reméli, hogy Selena megnyerő személyiségével nagyon jól tudja majd szolgálni a gyermekek ügyét. A nagykövet asszony már meg is kapta első feladatát, nemrég érkezett meg a nyugat-afrikai Ghánába.

___________________________________________________________

Selena Gomez búvárkodott egy kicsit a tengerben

Selena Marie Gomez (1992) amerikai színésznő és énekesnő, akit jelenleg a Wizards of Waverly Place című Disney sorozatban láthatják a rajongók, egy kis tengerparti kiruccanást tett és búvárkodásra indult amit a körülötte sündörgélő lesifotósok meg is örökítettek.

Selena Gomez képek -3- celeb-kepek.info

 

Selena Gomez a díjával alszik

Ahogy arról már korábban írtunk, Selena Gomezt különleges díjra jelölték, és láss csodát, meg is kapta… most őrülten boldog és büszke.

Az ALMA, vagyis a American Latino Media Arts Award olyan díj, amit minden évben azok a fiatal művészek kapnak meg, akik a legtöbbet tettek a latin kultúra pozitív színben való feltüntetéséért. Seli ezt most Alex Russo megformálásáért kapta kézhez… méghozzá gyönyörű ruhában!

„Azt hiszem, ebben a ruhában alszom, a díjjal a kezemben. Sosem akarom elfelejteni ezt a pillanatot…” - írta a Twitteren.

Gratula, Seli!

Gratula Seli!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.