Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley ABC

2012.02.03

Miley ABC

Miley-ról már ABC írtak!

 

 

 

Miley ABC

 

 

 

 

 

Alexis Texas: Ez lett volna a Hannah Montana sorozat eredeti címe. Mivel Mileynak nem tetszett a név, megváltoztatták.

Apa: Billy Ray Cyrus a legfontosabb ember Miley életében. A countryénekes 1992-ben vált ismerté Achy Breaky Heart című dalával, és a Hannah Montana sorozatban is a címszereplő papáját játssza. ,,Tökéletesen megbízom apuban, a tanácsai nagyon fontosak nekem!" - mondja Miley.

Család: A szülök, Billy Ray (46) és Leticia (42) 1992-ben jöttek össze. Miley féltestvérei közül Brandi (21) és Trace (19) az anya, Christopher (16) az apa korábbi kapcsolatából származik. Braison (14) és Noah (8) az édestestvérei.

Disney-csapat: Miley nagyon jóban van a többi Disney-sztárral, Zac Efronnal, Ashley Tisdale-lel és Vanessa Hudgensszal. A szűk baráti körbe tartozik Jamie Lynn Spears és a Sprouse ikrek is.

Életrajzi adatok: Miley Cyrus 1992. november 13-án született a Teennessee állambeli Franklinben. 165 cm magas, sötétszőke haja és zöld szeme van.

Gitár: 12 évesen kapta élete első gitárját édesapjától, Billy Raytől. Azóta tökéletesen megtanult rajta játsszani.

Háziállatok: Otthon, Los Angelesben három kutyája van: Loco, Juicy és Minnie Pearl. Teennessee-ben, a nagymamája farmján pedig hét lovat tart Miley.

Hihetetlen: Miley nagy rajongója a természetfeletti dolgokról szóló dokumentumfilmeknek, ezenkívül hisz az asztrológiában, így a horoszkópban is.

Igazi: Hannah Montana szőke fürtjeiről sok pletyka terjengett. ,,A hajam tényleg nem igazi - árulta el Miley. - A színpadon parókát viselek." Őrület: Azóta rajongók egész hada vásárolt magának hasonló parókát.

Ízlés: Miley imádja a ketchupot. ,,Annyira szeretem, hogy néha képes vagyok egyenesen a flakonból kiinni." - mondja nevetve. Jay Leno show-jában ezt élőben is bemutatta a közönségnek.

Jonas Brothers: Joe (20), Nick (17) és Kevin (23) 2007-ben Miley előzenekaraként léptek fel. Nickkel akkoriban sokat flörtöltek a színfalak mögött. ,,Csak barátok vagyunk - nyilatkozta a lány. - Nick mindig meg tud nevettetni, de többről nincs szó köztünk !"

Jövő: Mostanában a Hannah Montana új részeit forgatja, 2009-re pedig mozifilmet terveznek a sorozatból. Ezenkívül világ körüli turnéra vágyik: ,,Már nagyon várom, hogy mindenhol megismerkedhessek a rajongóimmal !"

Kínos: Egyszer Barbara Walters amerikai műsorvezető interjút készített Mileyval a lány otthonában. Éppen akkor eltört egy cső a vécében, és a kifolyó szennyes lé elárasztotta a lakás folyósóját és a nappalit. Igazán ciki volt!

Név: Eredeti neve Destiny Hope Cyrus, de mivel már kisgyerekként is nagyon aranyos volt a mosolya, a szülei csak Smileynak becézték. Ebből lett aztán később Miley. 2008 januárjában nevet változtatott, így most már hivatalosan is Miley Ray Cyrusnak hívják.

Orbit: Ez Miley kedvenc rágógumija, különösen a cseresznyés-mentás ízűt szereti. A kedvenc üdítője pedig a Snapple.

Őrült: Miley igazi SMS-őrült, havonta több mint 800 szöveges üzenetet küld a barátainak.

Példakép: Odavan Kelly Clarksonért és Chris Brownért, valamint nagy rajongója Orlando Bloomnak és Jennifer Anistonnak. Kedvenc sorozata a Laguna Beach (MTV).

Rajongóknak: Miley autogrammcíme a következő: Hannah Montana c/o It's a Laugh Productions, Inc., 2800 West Sunset Blvd., Bldg. 11, Suite 201, Hollywood, CA 90028, USA.

Rekord: Egyik fellépésére Dallasban 73 ezer jegyet adtak el 3 perc alatt.

Siker: 2008-ban a Google-on legtöbbet keresett kifejezések között volt a Hannah Montana és Miley Cyrus. Ha utóbbira keresünk, kb. 11 millió találatot dob ki a gép, előbbinél pedig 18 milliót.

Szerelem: Mileynak még nem volt komoly barátja, ennek ellenére persze vannak elképzelései álmai lovagjáról: ,,Legyen magas és sportos, meg tudjon nevettetni, és álljon mellettem, ha szűkségem van rá. És legyen hűséges !"

Tenneessee: Legjobb barátnője, Lesley a szülővárosából, Franklinből származik. ,,Ő gondoskodik róla hogy ne szálljak el. A See You Again című dalban meg is énekeltem,  ennyire fontos nekem !"

Vásárlás: Ez miley egyik fő hobbija. Szabadnapjain szívesen csatangol Los Angeles bevásárlóutcáin, és végiglátogatja kedvenc butikjait.

Világhír: A Hannah Montana sorozat a világ 114 országában fut, többek között Izlandon, Zimbabwéban és Azerbajdzsánban is. Németországban pedig hamarosan megjelenik Miley új kislemeze, a Best Of Both Worlds.

X-láb: Ez az amitől Mileynak nem kell tartania. Egyébként elégedett a külsejével. ,,Kicsit szélesebb az orrom a kelleténél, de azért nem hagynám megműttetni. Elvégre senki sem tökéletes !" - mondja.

YouTube: Vicces klippel jelent meg a weboldalon. A The Miley And Mandy Show-ban egyik kedvenc barátnőjével szerepel. A lányok lefilmezték magukat sminkelés, tánc és pletykálkodás közben, a rajongók nagy örömére.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.