Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FlörtSuli

2012.01.26

FlörtSuli

Flőrtsuli

 

Ott áll előtted álmaid pasija és szikrát sem kapsz? Vagy egyszerűen csak egyedül vagy és nem tudod, hol és hogyan ismerkedj? Akkor most jól figyelj, mert hamarosan minden ismerkedési problémád megoldódik.

 

Első lecke  Lazaság és nyugalom


 

Tiszta sor, hogy elsőként a külsőre figyel fel minden srác, és ha az nem oké, vagy nem jön be a kiszemelt egyednek, akkor buktad, cigánykereket is vethetsz – nem fog működni a dolog. Ez persze nem azt jelenti, hogy hibátlan szexbombának kell lenned, de az ápoltság alap. Ha ez megvan, akkor már nagy gáz nem lehet, hisz’ az igényesebbeknek inkább a kisugárzás és a személyiség számít. Tehát ne görcsölj állandóan azon, hogyan áll a hajad, divatos-e a ruhád. Lazaság és nyugalom, ez a lényeg. A testbeszéd pedig az ismerkedés alapja. Legegyszerűbb fajtája a szemezés, amelyben lehetsz szerényebb és bátrabb, ha jó vagy a srácnál, úgyis ugyanazt a hatást éred el. De sose felejtsd: bámulni, tilos! Zavaró, és a legrosszabb esetben még hülyét is csinálhatsz magadból, úgyhogy az első visszajelzésekig csak óvatosan. Hogyha a srác már megfelelő közelségben van, s beszélgetni is elkezdtetek, ráadásul még közvetlen csajszi is vagy, akkor minden frankó. Arra azonban ügyelj, hogy ne meséld el életed történetét (egy kis titokzatosság csak érdekesebbé tehet), ne játszd meg magad, és lehetőleg ne fecsegj feleslegesen! Inkább kérdezd saját magáról. Ezzel egyrészt megismerheted őt, másrészt pluszpontot szerezhetsz nála, amiért ennyire érdeklődsz iránta.

 

Második lecke  Duma és humor

 

Ne csüggedj, ha nem vagy egy kommunikatív alkat; nem születik mindenki profi beszélőkével. Kis gyakorlással akár még a bandád legnagyobb dumása is lehetsz. A lényeg csak az, hogy vállald magad és a véleményed, mondjon bárki bármit. Először próbálkozz egy baráti beszélgetésen: ne hallgass és bólogass, inkább nyisd ki a szádat. Hidd el, utána már minden könnyebb lesz. Szintén jó, ha tudod, hogy a srácoknál leginkább humorral lehet bevágódni, de ezt ne úgy képzeld, hogy mondjuk, egész este szőke nős meg rendőrviccekkel kell „szórakoztatnod” a fiút, sokkal frankóbb, ha inkább helyzetkomikumokra helyezed a hangsúlyt, vagy ironikusan meséled el az egyik régebbi történetedet. Még egy kis csipkelődés is belefér, de ne jópofizz vele állandóan, mert könnyen a srác haveri listájára kerülhetsz. És ezt te se szeretnéd, ugye?

 

Harmadik lecke  Türelem és trükk


 

Nem árt nyitva tartanod a szemed, ha reggelente tömegközlekedve mész suliba, ugyanis a buszokon, vonatokon több helyes srác is fel szokott ám tűnni! Már ki is szúrtál egyet? Remek! Türelem, már csak ki kell várnod a megfelelő alkalmat, amikor lesz egy szabad hely mellette. A tanáraid azt mondják, tilos a szerelmi ügyeket a suliban intézni, te pedig engedelmes kislányként így is teszel, még akkor is, ha már hetek óta figyelsz egy srácot a szemed sarkából? Nem probléma, játszd ki őket a „véletlen” és egy kis színészi trükk segítségével! Valamelyik szünetben, amikor a kiszemelted feléd tart, tégy úgy, mintha valaki (vagy épp ő) kiverné a kezedből a könyveidet. Biztos, hogy segít majd összeszedni őket. Ezután már nem nagy ügy szóba elegyedni vele, és ki tudja, talán még a korrepetálásodat is elvállalja valamelyik tantárgyból.

 

 

Negyedik lecke  Bekerítés és segítség

 

Ha szeretsz shoppingolni, a lemezboltokban a helyed. Ezeken a helyeken napjában rengeteg ember megfordul, és valljuk be, a pasik bármennyire is utálnak vásárolni, arra azért szakítanak időt, hogy megvegyék kedvenc előadójuk legújabb CD-jét. A stratégia sem egy ördöngös dolog: kerítsd be, menj a srác közelébe, tégy úgy, mintha válogatnál, egy-két perc múlva pedig kérd a segítségét. Mondd el neki, hogy a bátyád szülinapjára szeretnél, mondjuk, egy rocklemezt, de sajnos nem tudod, hogy melyik albumot válaszd. Na, ha valami ilyesmit előadsz, biztos segíteni fog, aztán elkezdetek beszélgetni, és a többi már úgyis menni fog. A közértben láttál egy helyes kisegítőfiút? Mire vársz még? Ha legközelebb arra jársz, nézz ki magadnak valamit a legfelső polcról, és kedvesen kérd meg, hogy segítsen neked levenni! Hidd el, nem fog neked nemet mondani. Elvégre első a vásárló.

 

 

Ötödik lecke  Kutya és kávé

 

A szeptemberi becsengetéssel el kellett búcsúznod a strandon töltött forró, nyári napoktól és az izmoktól duzzadó, jóképű srácoktól? Semmi gáz! A konditermekben duplán jól járhatsz, kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb pasik között, sőt még az izmaidat is erősítheted. Szóval, hajrá! Szintén ajánlhatók a parkok, ha szeretsz sportolni, és van kutyád. Vidd hát ki őt valamelyik délután a szabadba, és (terepfeltérképezés gyanánt) fuss vele pár kört. Ha találtál magadnak egy parkban lebzselő, szintén kutyatulajdonos srácot, nyert ügyed – és egy közös témád is – van. A többit meg kutyasétáltatás közben megbeszélhetitek. Délután meghívtad a legjobb barátnődet a kedvenc kávézótokba, és ő nem jelent meg a találkán? Ne csüggedj! Inkább nézz csak körül! Kiszúrtál magadnak egy jóképű srácot a pultnál? Ha van szabad hely mellette, nyugodtan ülj mellé, rendelj egy kapucsínót, és közben sűrűn és idegesen nézegesd az órádat. Ha mázlid van, akár meg is kérdezi, hogy kire vársz ennyire, de te is nyugodtan kitudakolhatod tőle, hogy kire vár. Csak vigyázz, nehogy megjelenjen a barátnője!

 

 

Hatodik lecke  Diszkózás és bulizás


 

Az egyik legkedveltebb ismerkedési hely a diszkó. Itt minden megvan, ami a flörtölés magas szinten űzéséhez szükséges lehet: zene, hangulat, tömérdek jóképű pasi. Plusz minden praktikát be lehet dobni, igaz, a diszkófények és a tömeg forgatagában igen nehéz akárkivel is szemezni. Tehát, itt a leszólításos alap a nyerő, de azzal számolnod kell, hogy az ezen a tájon köttetett ismeretségek sokszor nemhogy a komolyabbra fordulást, még a másnap reggelt sem érik meg. A különféle diszkóknál azért (legalább) egy kategóriával jobb flörthelyek a házibulik. Ráadásul itt már több az ismerős arc is. Szóval ha feltűnik a tömegben egy idegen, akit megismernél, szólj csak az egyik haverodnak, biztos szívesen bemutat neki. Ha bátrabb vagy, akár kezdeményezhetsz is. Tehát egyszerűen menj oda, és kérdezd meg tőle, tetszik-e neki a buli, vagy hogy nincs-e kedve táncolni. Nyugi, a fiúk szeretik a merész csajokat, úgyhogy biztos nem fog visszautasítani.

 

 

Ez tuti!

 

* Kiszúrtad magadnak, de nem mersz a közelébe menni, mert a barátaival van? A barátnőiddel csatlakozzatok hozzájuk.

 

*Már szemeztetek, de nem mer odamenni hozzád? Kezdeményezz! Nem lehet nagy gáz belőle. Bevethetsz néhány sablonos dolgot is. Kérd meg, játssza el, hogy a barátod, mert egy fura fazon bámul, vagy tégy úgy, mintha kiesett volna a kontaklencséd.

 

*Ha beszélgetsz a sráccal, mindig jusson eszedbe: a fiúk imádják, ha bókolnak nekik, persze csak módjával. Dicsérd meg a frizuját, a csukáját. Egyből bevágódsz nála.

 

*Dumcsizás közben néha simítsd végig a hajad, vagy játssz egy tincseddel. Ez totál romantikus és szexi egyben. Szintén frankó, ha a felsőtestedet a kiszemelt pasi felé fordítod. A testbeszéd tudat alatt is bejön neki!

 

*Egész este dumáltátok, de már menned kell? Add meg neki a telefonszámod, vagy kérd el az övét. De ne hívd fel egyből a hazaérkezésed után. Várj néhány napot. Hidd el, ő is ezt fogja tenni.