Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy kis alkonyat...(:

2012.01.30

Egy kis alkonyat...(:

Minden lány tudja hogy mire gondolok amikor aztmondom hogy alkonyat..vagy taylor lautner vagy robert pattinson..vagy edward,jacob..:) A new moon-t most adták a mozikba novemberbe és nézzük a new moon folytatását az eclipset és a breaking dawnt persze csak rövid összefoglalás képpen.Figyelem a forrás csakugyan a cutediddl.---------.hu az én és a barátnőm oldala.

Cím:Eclipse/Napfogyatkozás

Könyv:3.rész

Írta:Stephenie Meyer

Fejezet:24

Oldal:629

Kiadás:2007

Kiadó:Little,Brown

 

             Tartalom

Az Olaszországban történtek után Bellának nemcsak a Volturitól kell aggódnia,hiszen Charlie szobafokságra ítélte a motorozás miatt,így csak meghatározott időben találkozhat Edwardal.Jacobbal viszont kibékül,bár Edward még mindig nem találja biztonságosnak Jacob barátságát.De a büntetés is lejár,lassan kezd minden visszaállni a rendes kerékvágásba.Közben kiderül,hogy a Seattleben történő,meggondolatlan gyilkosságok mögött újszülött vámpírok állnak.Bella rájön,hogy Jacob iránt is különösen érez,meg is csókolja,de tudja,hogy szíve igazából csak egyetlen férfiért dobog...

 

Cím:Breaking Dawn/Hajnal hasadás

Epizód:4.

Fejezet:39

Írta:Stephenie Meyer

Éve:2008.

Oldalak száma:756

Magyar megjelenés:2010.február

 

      Tartalom

Eljön a Nagy Nap, az esküvő napja, ahol Bella és Edward kimondja a boldogító Igent, majd nászútra indulnak. A cél Isle Esme, ahol a fősuli kezdetéig maradhatnak. Edward enged Bellának, és beváltja ígéretét? A mézes hetek alatt Bellát rémálmok gyötrik egy kisgyerekről, akit meg kell védenie a Volturitól. Hamarosan rájön, hogy a gyermek az álmából valósággá válik? Bellának nemcsak a Volturival kell megküzdenie (hiszen nem létezhet halhatatlan gyermek), hanem a saját szomjával, ?újszülöttségével? is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.