Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak Pasiknak;)

2012.01.26

Csak Pasiknak;)

1. Meg kell terveznem az első együttlétet?

 

 

Az első együttlét általában nem teljesen spontán zajlik – kivéve persze az egyéjszakás kalandokat. Hiszen  például a védekezés kérdését tisztázni kell! És az a téma természetesen a fiúkat érinti! Hadd érezze a barátnőd, hogy teljesíted a kívánságait és az elvárásait. Tilos erőszakoskodni, rábeszélni és zaklatni!

2. Milyen pozíció a legideálisabb?

Az elején még ne nagyon kísérletezzetek! A misszionáriuspóz nem túl komplikált, és kényelmes is. Ha a barátnőd a hátán fekszik, láthatod őt, megcsókolhatod, simogathatod és átölelheted. Ha egy párnát tolsz a popsija alá, akkor könnyebben boldogulsz.

3. Milyen védekezés szükséges?

 

 

A fiatalok több mint fele óvszert használ az első alkalommal – ez az egyetlen védekezési eszköz, amit a fiúk használni tudnak. Ha az óvszert helyesen használják, az nemcsak biztos, hanem van még egy előnye is: véd a szexuális úton terjedő betegségektől. Nagyon fontos: próbáld ki az esemény előtt, hogyan kell felhúzni az óvszert. A petting során hagyhatod, hogy a barátnőd helyezze fel az óvszert a felizgatott péniszedre. 

4. Mit tegyek, ha a lány visszakozik?

 

   
 

A lányokat gyakran nehéz rávenni az első szexuális együttlétre. Hiszen az egy nagyon intim dolog, amikor a pénisz a testükbe hatol. Ezenkívül a lányok sokkal jobban félnek, mint a fiúk. Néha előfordul, hogy a lány az előjáték alatt álljt mond. Ilyenkor teljesítsd a kívánságát, és ne légy tapintatlan!

5. Mire kell a fiúknak odafigyelniük?

Hagyj időt – a gyengédségre is! Ahhoz, hogy beadják a derekukat, a lányoknak hosszú előjátékra van szükségük! Kényeztesd a nyelveddel és a kezeddel, amíg azt nem érzed, hogy a szeméremajkai távolodnak egymástól, a hüvelye benedvesedik és a klitorisza megnagyobbodik. Hiszen csak ezután tudod akadály nélkül a péniszedet bejuttatni a vaginába. Az első alkalommal sok fiú nehezen találja meg a hüvelybemenetet. Hagyd, hogy a barátnőd segítsen ebben – ő a kezével a megfelelő helyre vezetheti a péniszedet.

6. Mit csináljak, ha nem áll fel a péniszem?

Ne izgulj! Sok fiúnak az első alkalomnál, a megfelelő pillanatban nem áll fel, vagy a „kedvenc barátjuk” túl korán lő. De ez nem olyan vészes. Fontos: beszélj erről a barátnőddel – ez fel is izgathat újra. Pár perc múlva akár újra erekciód lehet. Ha az első alkalom nem úgy sikerül, ahogy elképzelted, vedd viccesre a figurát. Egy kis humor az ágyban ellazíthat mindkettőtöket. És a következő alkalommal már biztos, hogy minden sokkal jobban fog sikerülni.

7. Milyen a szex egy olyan lánnyal, akinek már van tapasztalata ilyen téren?

 

 

Sok fiú álmodik arról, hogy egy olyan lány csábítja el, akinek már van tapasztalata, és tudja, mi hogyan megy. Más fiúk viszont biztosabbnak érzik magukat, ha a barátnőjük éppoly tapasztalatlan a szex terén, mint ők maguk. Az egyik szebb, mint a másik. Irányítani nem nagyon lehet. Hiszen a partnerek maguktól találják meg egymást.