Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csábístd el a fiút ;)

2012.01.25

Csábítsd el a fiút ;)

1. A szavaid

 
 
A mondataid tartalma csak 7%-ban fontos ahhoz, hogy eldöntse, tetszel-e neki, vagy sem. De a testbeszéded annál hatásosabb lehet: akár 55%-ban  hozzájárulhat a pozitív megítéléshez. És még egy meglepetés: az is számít, hogy hogyan mondod,amit mondasz! Tehát fogalmazz érthetően, szépen, és kerüld a közönséges stílust!
 
 

2. A mosolyod

 
ha sokat mosolyogsz, egyből leveszi majd, hogy szeretsz vele lenni. Ha látja, hogy jól érzed magad a társaságában, megjön az önbizalma is. És egy apróság: a mosoly mindenkit megszépít, kár lenne kihagynod.
  
 
3. A szemed
 
 
Tudtad, hogy a pupillád kitágul, ha rokonszenves  emberre nézel? Ráadásul ezt nem is tudod irányítani, ez a tested ösztönös jelzése! Nézz a szemébe, hiszen minden ismerkedés a szemkontaktussal kezdődik!
 
 
 
4.A testhelyzeted
 
 
Azok az emberek, akik szimpatikusak egymásnak, úgy állnak, hogy lehetőleg szembe forduljanak. Ha érdeklődtök egymás iránt, közeledjetek is egymás felé!
 
 
 
5. Az ajkaid
 
 
Beszélgetés közben gyakran nézzük a másik száját. Azon túl, hogy a húsos ajkat a legtöbben szexisnek találják, a fiúk főleg akkor bámulják előszeretettel a lányok száját ha a fejükben ott motoszkál a csók gondolata!
 
 
 
6. Az érintésed
 
 
Az érintés minden kapcsolatban közelséget, az intimitást fejezi ki. Ha már olyan viszony alakult ki köztetek, hogy egymáshoz is mertek érni, egyre közelebb kerültök a célhoz! Egy finom érintéssel kifejezheted, nem szeretnéd "elengedni őt".
 
 
 
7. A tested
 
 
Ne feledd, a fiúk azonnal felmérik, mennyire csinos egy lány. Szakértő szemüket nem kerüli el egyetlen részlet sem: popsi, mell, láb stb. Egyesek szerint azt is megfigyelik, mennyire egészséges egy lány megjelenése: a fogak, az ápolt bőr, a csillogó haj sokaknak fontos!
 
 
 
 
8. A nevetésed
 
 
Ha nevetsz egy- egy viccén, növelheted az önbizalmát. Azért maradjon természetes a mosolyod, nem kell mindenáron vigyorogni, csak azért, hogy szimpatikusnak tűnj!
 
 
 
9. Az öltözködésed 
 
Te is megnézed, hogyan öltözködik az a fiú, aki tetszik neked. Ő is ugyan ezt teszi. Az első benyomás miatt tehát igenis érvényes a mondás: "A ruha teszi az embert"!
 
10. A hangulatod
 
Az idegesség ragadós, ezért, ha stresszes vagy, ő is könnyen feszülté válhat. Állj meg, vegyél egy nagy levegőt, mielőtt leállsz vele dumálni. Nincs miért aggódnod, végül is ő "csak" egy fiú! 
 
 
 
 

8 dolog, amivel magadra hívhatod a fiúk figyelmét

 1. A mozgásod
Az egyenes testtartás, a szép járás és a természetes mozdulatok mindig nyerõk! Ha úgy érzed, ez még nem megy neked a legfényesebben, állj be otthon a tükör elé és gyakorolj! Állj lazán és figyeld meg a testtartásod! Húzd ki magad, húzd be a hasad és tartsd egyenesen a válladat. Ennél több nem is kell.


2. Az alakod
A lányok ennek sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, mint a fiúk. Ne feledd, ez csak ízlésbeli kérdés. De ha nem felelsz meg egy ideálképnek nem veled van a baj!

3. Az öltözködésed és a stílusod
Ha meglátszik rajtad, hogy odafigyelsz az öltözködésedre, ha stílusosan és ízlésesen válogatod össze ruháidat, akkor a fiúk számára az egész megjelenésed vonzó lesz. Ne feledd: az öltözködésben mindig izgalmasabb a sejtelmesség, mint a kihívó megjelenés!

4. Az illatod
Legyél ápolt, használj dezodort. Sok fiú megnézi a lányok kezét, haját, arcát: figyelj oda, hogy ezek a testrészeid ápoltak legyenek! Ne használj mindenből vagy túl sokat, vagy túl keveset! Ahhoz , hogy jó illatod legyen, nem kell egy egész parfümös üveget magadra locsolnod!


5. A sminked
Egy kis szempillaspirál, leheletnyi szájfény és pirosító - persze csak alkalomhoz illően - mindig jöhet! De a sminked csak akkor lesz csábító, ha kihangsúlyozza a szépségedet. A túl sok smink inkább visszataszító, semmint szép
!

6. A beszéded
Mindenkinek sajátos beszédstílusa van, amiben fontos szerepet játszik a hanglejtés, a szóhasználat, a gesztusok. Ha egy fiúval beszélgetsz, figyeld meg, melyik az a jellegzetes szófordulat, amelyet meghallva azonnal elmosolyodik! A káromkodás, a csúnya beszéd és az idétlen szövegek nem illenek egy lányhoz, sőt tutira kiábrándítóan hatnak a fiúkra!

7. A mosolyod
A fiúk szívesebben mennek oda egy mosolygós lányhoz, bátrabban kezdeményeznek nála, mint egy szomorkás vagy idétlenül vihogó csajnál. A mosoly a pozitív személyiség és a barátságosság jele. A fiúk egyáltalán nem szeretik, ha egy nagyobb lánytársaság fülsüketítően vihog!

8. A humorod
A fiúk szeretik, ha egy lány társaságában nyugodtan poénkodhatnak, mert érti a viccet. A humorérzék nagy kincs, érdemes fejleszteni! Ha megsértődsz a beszólásokon vagy bénultan nézel, miközben repkednek a fejed fölött a poénok, akkor nem leszel túl meggyőző a fiúk szemében!