Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bűbájok

2012.01.25

Bűbájok

Altató Bájital - Nyugodt Álom Hogyan ajándékozzunk valakinek, nyugodt alvást? Borsmentát, levendulát, kakukkfüvet, és kamillát szórjunk forró vízbe. Keverjük meg háromszor, és mondjuk ezt: Levendula álom virága, Borsmenta alvás királya, Kamilla alvás nyugalma, Kakukkfű boldogság nyugalma, Hassatok, és altassatok! Most képzeljük azt, hogy egy lila fény a tálba áramlik. Ezzel kész. Most csöppentsünk három cseppet a saját, vagy mások italába. (Az illető tudjon róla.)

 

 

Szeretet igézete Ha arra vágysz, hogy az életbe beköltözzön a szeretet, és senki ne gyűlöljön téged, egy fehér vagy rózsaszín gyertya lángja felett mondd el a varázsigét! Jó, ha valami különleges napon végzed, pl. teliholdkor. Ezen a bűbájos éjszakán Csak azt kérem az Égtől Mindig mindenki szeressen Őszintén, tiszta szívből! Ezen a bűbájos éjszakán Csak azt kérem az Égtől Mindig mindenkit szeressek Őszintén, tiszta szívből! Ezután mondj el egy imát és fújd el a gyertyát. Sok szerencsét!

Igazmondás varázslata Az igazság varázslata: Ha igazságot hallani akarok, Legyenek nyitottak a szívek és a titkok lezáratlanok! Mostantól míg most lesz újra, S kiszárad az emlék kútja! S azok kik most e házban vannak, Hallják mint mások igazat vallnak!

 

 

Idegen varázslat megtörése Helyezzünk egy termetes fekete gyertyát az üstbe (vagy fekete hőálló edénybe). A gyertya 3-5 cm-t álljon ki az üstből, s meleg méhviasszal vagy egy másik fekete gyertya anyagával rögzítsük, nehogy felboruljon. Töltsük fel friss vízzel a pereméig, a kanócot ne érje egy csepp se. Mélylégzés, témán meditálás, a gyertyát meggyújtjuk. Vizualizáljuk az ellenséges varázslatot, amint a fekete gyertya lángjában ég. Csendben ülünk, tovább vizualizálunk. Egyszer csak a gyertya ellobban, fénye sercegve kialszik, mert érintkezett a vízzel. Szakítsuk meg az ellenséges varázslattal kapcsolatos vizualizálást. Amint a haladó füst elillan, az ártalmas szándék tehetetlenné válik. A vizet öntsük földbe ásott gödörbe (tóba, folyóba, stb.) a gyertyát pedig temessük el mélyen a föld alá.

 

Telihold varázslat (Gyermekáldás)

Ezt a varázslatot legjobb teliholdkor végezni; vagy hétfőn, a Hold napján, este hét-nyolc óra között. Szükséges: - 1 babatakaró (legjobb a régi saját takaród, de egy új is megteszi) - 2 kis papírdarab - 1 toll vagy ceruza - 1 kis doboz - 1 edény friss föld - 1 rózsaszín, 1 kék, 1 zöld gyertya - pacsuli vagy fahéj olaj - szantál füstölő - halk háttérzene ajánlott Először vegyél egy rituális fürdőt a pacsuli vagy fahéj olajjal. Készítsd össze a kellékeket. Gyújtsd meg a füstölőt és építsd fel a kört, hívd meg a 4 égtáj őrzőjét ha szükségesnek érzed. Hívd meg a Termékenység Istenét/Istennőjét, hogy jöjjön el hozzád, látogasson meg a varázskörben, segítsen és hallgasson meg téged. Vedd elő a friss földet, szórd körbe a varázskörben és mondd: "Ez az a föld, amely a Nagy Anya oltalma alatt áll." Vedd elő a babatakarót, helyezd el szeretettel az oltárodon és mondd: "Ez az a takaró, mely melegíteni fogja az én kicsimet!" Vedd elő a zöld gyertyát és helyezd középre. Vedd elő a kék gyertyát és helyezd a zöld gyertya jobb oldalára. Vedd elő a rózsaszín gyertyát és helyezd a zöld gyertya bal oldalára. Közben mondd: "Ezek azok a gyertyák, melyek felmelegítik a méhemet!" Most vedd ki a zöld gyertyát a tartójából és kend be fahéj vagy pacsuli olajjal. (A két szélétől kell kenni a közepe felé). Gondolj a születendő gyermekedre, lásd a lényeges tulajdonságait. Képzeld el magad nagy hassal és terhesen, aztán hogy megszülöd a bébit. Aztán, képzeld el, hogy hogyan tartod őt a karjaidban. Rakd vissza a zöld gyertyát a tartójába. Gyújtsd meg a kék gyertyát, aztán a rózsaszínt. Aztán gyújtsátok meg a zöldet és mondjátok: Rózsaszín a lányért, kék a fiúért, Hozzád szólok istennő, gyermekáldásért, Babaélettel töltsd fel ezt a méhet, Kérésem jusson el az istennő füléhez, És ahogy ma este velem van, Hadd tartsam kilenc hónap múlva karomban, Repülj ige, szállj varázsszó, úgy legyen! Most vedd elő a tollat vagy a ceruzát és mindkét papírra írd le a kedvenc fiú- és lánynevedet. Hajtsd össze a papírokat és helyezd őket a kis dobozba. Tedd a dobozt a zöld gyertya elé, alá vagy a közelébe és engedd, hogy a gyertya ereje átjárja a dobozt. Legyetek együtt a férjeddel. Ha a gyertya leég, a kis dobozt tedd biztos helyre.

 

Kívánság Írd fel a kívánságaidat egy lapra. Ezután olvasd át és gondold végig, hogy mindre szükséged van-e. Ne légy mohó, ne kérj lehetetlent, és ne csak magadra gondolj, úgy nem sikerül. Égesd el a papírt, és közben mondd el a varázsigét: Meggyullad, fellobban, a láng az égbe csapja, A tűz, az idő és a szél szárnyán mennyei áldást kap ma. Holnap reggel a nap az égre írja az álmom, A földre hull és teljesül minden kívánságom!

 

Önbizalom Kellékek: - egy pohár víz - fehér gyertya Gyújtsuk meg a gyertyát a bátorság nevében. Kérjük a bátorság istenét, hogy áldja meg a vizet a bátorság, és az önbizalom nevében. Köszönjük meg a közreműködést a bátorság istenének, és fújjuk el a gyertyát. A vizet pedig nagyobb fellépések, vagy bármi olyan dolog előtt, ami miatt izgulunk, igyuk meg.

 

Gyógynövény altató keverék

Kellékek:
2 teáskanál macskagyökér
2 teáskanál levendula
2 teáskanál cickafark fű
Készítés:
Egy kicsi vizet forraljunk fel, majd tegyük bele a fenti felsorolt gyógynövényeket. Főzzük 5 percig, majd kapcsoljuk ki a gázt, és hagyjuk állni 15 percen keresztül. Utána szürjük le, és igyuk meg vagy itassuk meg a kiszemelt személlyel!

 

Szerelmeslevélbe csomagolt boldagság

Akkor csinálom ezt a finomságot, ha az egész pipikből legalább 3 db csirkemell összejött.

Hozzávalók:
2 db. kész leveles tészta
3 db. csirkemell kicsontozva, ledarálva
10 dkg. füstölt hús
1 db. közepes hagyma kevés olajon párolva
4 db. fokhagymagerezd
1 db. száraz zsemle tejben áztatva kinyomva
2 db. tojás

Fűszerek: oregano, só és kakukkfű izlés szerint

A fenti hozzávalókat összedolgozzuk 1 tojással fasirtnak. A leveles tésztát hosszában egymásra fektetjük kb. 10 cm átfedéssel, és a masszát ráterítjük. Ovatosan feltekerjük, megkenjük tojással és kb 40 percig sütjük közepes vagy 170°C-on. Ferdén szeleteljük.

Szósz:
1 db. karalábét vagy spárgát(15 dkg ) vagy kaprot kevés vizben megfőzünk 1 húsleveskockával késhegynyi szerecsendióval, ha kell sózzuk, mixerrel pépesítjük. 2,5l tejszínnel és 1.5 ek. liszttel behabarjuk. Rizst és tepsiskrumplit adok hozzá.
Jó étvágyat!

Boszorkányflaska

Mindentől megvéd egy boszorkány flaskája...

Egy nescafé-s vagy befőttesüveget félig rakunk éles tárgyakkal, kövekkel, üvegcserepekkel, rozsdás szögekkel, utána pedig vizeletet töltünk bele - lehet, hogy gusztustalan, de tényleg így rendelkeznek a boszorkánykönyvek -, és jól rácsavarjuk a tetejét az üvegre.

Temessük a földbe, legalább 40 cm mélyen.

Amíg ott marad, semmi bajunk nem történhet, sőt az ártó szándék úgy száll vissza a rosszakaróra, mint az elhajított bumeráng. :)

 Bosszúság doboz

Ez a varázslat olyasvalakire vonatkozik, aki inkább bosszúságot okoz, de nem veszedelmes, aki az idegeinkre megy a tolakodásával, s hiába kértük szép szóval, nem hagyott fel háborgatásunkkal.

Amire szükségünk lesz:
- egy doboz
- 2 fej fokhagyma
- védelmező gyógynövények
- a szóban forgó személy fényképe vagy a nevét tartalmazó papír

Rakjunk mindent bele a dobozba. Fedjük le és rázzuk meg alaposan, s gondolatban kiabáljunk rá az illetőre, hogy hagyjon fel bosszantó viselkedésével. Tegyük a dobozt fiókba vagy egy polcra.
Úgy egy hét elteltével már nem lesz szükségünk a doboz megrázására. Néhány hónap múltán kidobhatjuk.


Védelmezés

Ha meg akarsz védeni valakit, de fizikailag nem vagy képes rá, ez a varázsige neked való.Mondd el a következő igézetet, és közben fekete gyertyát égess:Istenek, Istennők, kérlek titeket!


Kérlek benneteket,


Védjétek meg ...-t (név), mert szüksége van rá,


Ne hasson semmilyen átok reá!


Védjétek meg őt, attól, mi eddig érte,


Hogy ne kelljen aggódnom érte!